Plutten

2008-11-30 / 22:48:09


stackars lilla plutten nu ikväll, fick världens största jack i ena ögon brynet, enligt mig så var det väldigt djupt, så det var bara att åka ner till akuten med honom, men saken i luckan sa att det var ju inte så farligt, inte så farligt? människan står där med ett stort jack över ena ögonbrynet, mår pyton blöder som jag vet inte vad, höll på att nacka tanten som sa det, visst dom kan sin sak på AKUTEN, MEN TALA INTE OM FÖR MIG VAD JAG SKA TYCKA ÄR NÅGOT. behövde inte göra så mycket, han fick lite grejs att tejpa igen ögat............ skoja bara, ne fick lite tejp att tejpa igen såret visst var han lite nerslagen av att inte få sy =) men tur var så sparade vi ju pengarna, inte för att jag hade tvekat att betala vad som helst, vilka summor som helst för Yorsh. men det är ju bara att hoppas att det läker som det ska nu,

förta advent idag, inget som jag har märkt något av, var ute på marieberg en stund, fullt med folk, mer än vanligt, men det var kanske också för att det är lönehelg osv. i morgon börjar skolan igen. najs, eller vet inte hur det ska bli, men skönt att vara tillbaka i vardagen igen.

ska nog krypa till kojs nu med, ska ju upp tidigt i morgon, att gå upp tidigt är kanske inte något som jag har saknat men man vänjer sig väl igen skulle jag tro =)

Tårar i ögonen

2008-11-24 / 12:40:36

myspys

2008-11-24 / 12:38:52

överraskad

2008-11-24 / 12:21:19


nu är hela karusellen igång igen med alla dessa julhysterier som är, varför måste det alltid handla om enbart julklappar, vem som fick mest, vem som fick dyrast osv, tycker att julen har blivit så snedvriden, tänk dom som inte har alla dessa pengar och slänga ut , men dom tar lån osv enbart för att göra sina bortskämda barn lite tystare och kanske till och med glada under en dag på året, det är inte det som är meningen med julen, julklapparna är istort sätt att bara byta pengar med varandra. njut av varandra istället, tänk den dag som dom inte finns kvar runt omkring dig, tänk den dag som du st år där helt utan förvarning helt ensam, vad kommer du att tänka då? julen handlar inte om att få så många julklappar som möjligt, det handlar om att ta hand om varandra, visa att du faktiskt bryr digom dom och inte vsd du får i julklapp.

tänka sg att det skulle gå så här, det trodde man inte, inte trodde jag ialla fall att det skulle gå så snabbt. men vem vet, under har ju skett förut, så hoppas och håller alla tummar och tår att även vi ska få ett julmirakel. det är ordentligt nervöst, men det kanske bara är nyttigt, då kanske man har en sundare insyn på allt, vet vilka risker som finns och kan komma.

om du fortfarande har lust att skriva till ulrika att jag är med barn, så lägg ner, du har inte ett skit med saken att göra, jag kan berätta det själv om jag skulle vilja. det är så tragiskt att en sk vuxen kvinna är så sorglig att hon måste sprida lögner till dels min syster,sedan det andra som du har gjort ska vi inte tråka ut alla andra med, men både du och jag vet att så gör man inte, inte ens mot sin egen syster med familj, men du kankse saknar ett par hjärnceller eller lilnande =)

DU är en sorlig ursäktt till människa ialla fall =)

dum krake

2008-11-20 / 19:53:39
tror inte du att jag vet vem du är, du är en så otroligt sorglig människa, du tillhör inte våran familj så du har ingen åsik som är av värde, hur känns det? att inte en människa bryr sig om dig, ingen lägger vikt på det du säger eller gör? men du får skylla dig själv, du har själv satt dig i den sitsen.

hur vore det om du skaffade ett riktigt jobbi stället? ne just det du har ju aldrig haft ett riktigt jobb, och kommer aldrig att få, folk ser nog vilken sorts människa du är, som ingen vill vara i närheten av.

tycker så synd om dig, ingen som gillar dig, du är helt ensam, men man förstår ju dom också,

för att göra dig besviken, inget du kan göra, kan få mig på dåligt humör, du är inte värd vatten, inte luft ens.

Uppvaknandet.

2008-11-20 / 14:59:35




inte för att det verkligen finns dom som läser denna blogg =) men nu var det ett bra tag sedan som jag skrev något, har blivit lite av en rutin att skriva något eller några gånger om dagen, ne jag vet att jag inte har något liv =) men det kvittar, för jag är riktigt nöjd med mitt liv just nu, kan lugnt inte bli bättre, känns så skönt hehe men esak stör jag mig fortfarande på. och det är att du lyckas få det attse ut som mitt fel, när det i verkligheten är du som satt oss i denna sits, men det först¨år du inte, undrar du verkligen förstår vad du har gjort och hur et har påverkat så otroligt många mer än vad du kanske hade räknat med, men jag ger mig inte, du har själv satt dig i denna sits, då får du lära dig att ta koncekvenserna för det du har gjort också, jag kommer aldrig att förlåta dig för vad du utsatte oss för, tycker att man borde tänka lite längre n näsan när det gäller ens egna närstående. men tydligen inte du, men en vacker dag så kommer det att bli ett bryskt uppvaknande för dig, vilket du absolut inte kommer att vara beredd på, det är synd, men du måste lära dig att du inte kan bere dig precis som du behagar utan att behöva tänka på någon annan än dig själv,

tankesförvirring

2008-11-17 / 12:51:18




hmm undrar hur detta ska gå, men det kommer att gå som man gör det, ja för att erkänna något, så är jag livrädd, jag vet att yorsh är det innerst inne, men han är duktig på att inte visa det, men som sagt det blir vad man gör det till, allas förbenade åsikter om allt och inget börjar bli väldigt irretrerande, inte för att j ag tar åt mig av deras "jätte viktiga åsikter", men folk borde lära sig att hålla snattran, dom borde förstå efter alla dessa år nu, att vi gör som vi vill, det som vi anser passar OSS TVÅ bäst. men det lär ju bli spännande och se...

stackars liten

2008-11-17 / 11:21:46


ibland så förstår jag verkligen inte hur en människa kan vara fumtad, man kan inte bete sig som man själv vill mot allt och alla, och sedan komma undan med det. det är verkligen nära till hat, men hon tror fortfarande att jag skulle vara rädd för henne, finns inte en sportmössa att jsg skulle vara rädd för den lilla människan, skulle hon ens röra mig så skulle hon få se. men ibland så kan man behöva träffa fel människor som kan sätta henne på plats, vilket jag verkligen hoppas på att hon gör, då kanske människan förstå att ibland så får man faktiskt passa sig, ibland så får man ge sig och hålla truten, men se det gör inte denna människa, honm säger precis som hon vill, pga att det hon säger och tycker är det enda rätta. säger bara det: vänta du bara, en vacker dag så kommer det att slå tillbaka.

slut

2008-11-15 / 17:06:21


trött som en gnu för tillfället, knappt så att man orkade sig in i duschen =) tur att ma har en man sm mer än gärna hjälper till =) en rikig elosch till dom som dagarna ut i ända jobbar med detta. väntar besök från vichan, haha ne skojaebar,men kumla ligger långt brt, fast jag vill ändå bo där borta, det är så fint=) aja ska jobba kväll i morgon, vilket inte är lika jobbigt, jobbigt är detinte heller, inte på det sättet, det gör mer ont i ens hjärta, det gör verkligen ont när man inte kan hjälpa dom mer, men man får göra det bästa som gör det så bekvämt som möjligt för dom. aa orkar inte skriva mer kommer en annan dag då jag har hunnit lugnat ner både kropp och hjärna.

Tragiskt

2008-11-12 / 14:00:26




om jag bara kunde få må bra för endast en liten stund. varför ska det vara så svårt, men det är väl smällar som man får lära sig att ta enmot med god aptit =) ledig i morgon så jag får väl försöka kurera mig så gott det går, jvlar vilket genombrott igår, är så otroligt glad över det, kanske inte just för stunden, men så här i efterhand så är jag förevigt tacksam för det. synd bara att det skulle krävas något sådant för attt underlätta saker och ting, hmm och idag så måste man vara social, fast det är ju med mina svärföräldrar, så där behöver man inte låtsas, gillar dom faktiskt mer och mer =) ja vi har ju hela livet på oss att umgås osåvidare haha. ne men skönt att åka dit, äta så gott, tycker faktiskt att det bara blir godare och godare för varje gång som man äter där, låter en aning som om jag fjäskar rumpa, men det är det sista jag skulle göra, har aldrig sett någon anledning alls att fjäska rumpa för någon, folk säger att jag gör det pga att det är något som jag vill ha, men varför fjäska för det, tycker att det är att sjukna ganska så lågt, är det något som jag vill ha, så ser jag till att jag får det, inte fasiken behöver jag fjäska för någon annan för det. Tragiskt



stackars liten

2008-11-11 / 12:57:28


ja du, frågar är just nu, hur kommer der att te sig? inte för att jag oroar mig, vet att allt kommer att gå bra, kanon =)
mitt paket har FORTFARANDE i nte kommit, är som ett litet barn, vill bara ha det nu, vill inte vänta mer. men får se om det inte har kommit i slutet av veckan.
vill inte ge henne det som det nu är tänkt, gör det inte för henne, för det för någon annan i omgivningen. men tycker inte att hon förtjänar att få något överhuvudtaget, men där har jag väl inget val antar jag, men du får det inte, du får låna den tills vi flyttar och då har plats för den igen, kommer bli ett jvla liv, men se det struntar jag helt i, för nu är det jag som bestämmer, der ska gå på våra riktlinjer =)
undrar om du fortfarande tror att du kan köra över oss? stackars liten, utav liv =) mår du bättre utav att tro det, så visst, för all del. men du kunde ju inte ha mer fel, du är inte värd mer än vatten i mina ögon, det du har gjort stälelr till det för så många mer än du tror, men jag tror att du är för ego för att verkligen förstå att detta har drabbat så många mer än bara dig.


mys

2008-11-10 / 12:07:58
min absoluta älskling =) min absoluta älskling =)Han är ju rätt go han med =)Prinsessan =)

Guld

2008-11-10 / 11:24:00




mitt paket har inte kommit idag heller =( tycker att det borde ha varit här vi det här laget, det har gått en vecka nu, men får väl ge mig till tåls veckan ut som Yorsh säger. men vill ju ha paketet nu, ska bli så kul, längtar så. kanske får veckan att gå fortare, fast å andra sidan så jobbar jag HELA veckan plus helgen, men vad gör man inte för pengar, =) ska bli hårfärg sedan, blir så nära min naturliga hårfärg som möjlig, dags att hitta något snyggt =) stället där jag har min praktik verkar vara så otroligt gulliga, det var i ungefär samma ålder, typ, men det kändes so om att dom hade en gemenskap som istort sätt alla arbetsplatser saknar, ska bli riktigt kul. snart dags att påbörja jul klapps inköpen, underar vad Yorsh kommer att säga om sin =) hn tror ju redan att han vet vad han ska få, men det är fel, han ska få någonting helt annat=)

förbenade "fisk"

2008-11-09 / 12:17:05




blir så ja förbannad på att folk inte slutar lägga sig i andras saker, men jag vet vem du är, vet vartifrån du skrev det, så är det krig du vill ha, visst, men kom ihåg att det var du som startade det, tycker bara att din mognad ínte direk ligger på sin rätta ålder, men gör man så som du så, kan man ju ine förvänta sig allt för mycket utav dig. annars så väntar praktiken i morgon, vill verklige inte, dom verkade ju inte direkt ha så jätte mycket innanför pannbenet, men det kanske underlättar om man nu ska jobba på ett sådant jobb, fast det finns ju människor som slipper praktiken =) men å andra sidan så måste det vara skönt för dig att slippa springa runt och bära påallt och inget, ni lär väl ha erat eget snart nog =) jäkligt glad att ni finns, kan ha varit tack vare er som allt löste sig =) måste ha godis idag, är svag för garphyttans lösgodis, är något speciellt med det =) bli massa god mat idag, potatis och fisk med spenat

slut

2008-11-06 / 16:53:50
vet inte vart jag ska ta vägen nu längre, vill inte mer, vill bara gå och gräva ner mig, dra täcket över huvudet och aldrig mer vakna, finns det någon där u te som bryr sig?

Till dig =)

2008-11-05 / 12:58:18
Denna är menad till dig babe =) du är den rätta för mig, och det är dig jag vill ha =) älskar dig mer och mer för varje gåg jag ser hela underbara dig hehe
Just once in every lifetime, Someone comes along. And hearts then blend in harmony With words to love's sweet song. Just once in every lifetime Two hearts fill special roles, Telling them that from the start They're destined kindred souls. Just once in every lifetime A union's meant to be, When those hearts join and beat as one For all eternity.

Minnen

2008-11-05 / 12:36:16
alla dessa minnen som en människa kan gå runt och bära på, alla dessa minnen som åter och åter smärtar som en kniv i hjärtat, hur gärna man änönskar att man var tillbaka i dennes famn och allt var bra igen för just det ögonblicket, inga problem fanns, dom enda som existerade var bara du och han, hur gärna du än vill fortsätta att tro att inget kunde sära på en, ingen kunde skada en, inget, inte ens du kunde göra mig illa, hur kunde du göra mig illa, jag såg det aldrig, alla andra såg det och alla tyckte du betedde dig illa och svinigt mot mig, men jag kunde inte se det,jag var ju så förblindad utav dig, du kunde ju inte göra några fel vad folk än sa, du kunde aldrig såra mig, du behandlade mig så som jag förtjänade att bli behandlad, jag förtjänade inget bättre, trodde jag då, även om minnena kommer tillbaka lite då och då så visst klart att dom gör så grymt ont i mig, det känns som om att jag hade en jävla tur som klarade mig hel skinad ur allt detta, att jag inte fick mer skador än vad jag fick är ganska förundrande. men dom gör inte lika ont nu som då, jag behöver få sitta och tänka på det ibland för att på mitt egna lite vridna sätt bearbeta bort allt succesivt, att jag sitter och tänker på det gamla betyder inte att jag vill tillbaka dit igen, vilket jag ganska så säkert inte vill, tack vare dig så kan jag se ljuset i den mörka vardagen som jag ibland bara vill ifrån.

Starka tillsammans

2008-11-05 / 10:47:25






min lilla plutt fick inte sova ett dyft i natt, han låg bara och vred och vände på sig, stackare som är genom sjuk, jag å andra sidan, jag tror aldrig att jag har somnat så gott på länge =) hoppas du får sova något i natt iaf, att man kan känna sådan tillhörighet med en annan människa är ganska så otroligt, trodde ärligt inte att det var möjligt, men jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, vi blir så mycket starkare som par för varje dag som går =) denna tillit som har växt fram, det som kändes så skrämmadne från början, att vara tillsammans med en och samma människa för resten av ens liv, känns som det mest naturligaste nu, för mig finns inget annat, jag vill inte ha någon annan vid min sida, jag har allt det som jag vill ha, det har jag hos dig, med dig kan jag vara mig själv, inte vara tvungen att bära denna mask hela tiden för att enbart visa ens bästa sidor, du har sett dom värsta, och du stannar kvar ändå =) jag behöver inte låtsas med dig, denna pinsamma tystnad finns inte, jag är så glad över att jag har dig vid min sida och jag kommer alltid att älska dig så otroligt mycket. sedan ni som inte gillar att vi är tillsammans. även om jag har en del i min närhet nu med som inte riktigt gillar det, kan jag bara tala om att han är snäll mot mig, han skulle aldrig kröka ett hårstrå på mig, och jag mår som bäst näär jag får vara i hans närhet, så jag mår inte dåligt av att vara tillsammans med honom, du kan vara lugn, jag har alldeles egna tankar och känslor att använda, vet att du bara menar väl, man kan inte gå ihop med allt och alla, men skulle något vara det minsta fel, så skulle jag göra något åt det, det lovar jag dig, men jag gillar dig ändå snuttan =) puss på dig hehe undrar hur våra bittra fiender mår idag, dom som gjorde allt i sin makt för att få isär oss, men dom lyckades inte, trots att dom skulle röjja mig ur vägen som dom så fint kallade det, fast det var verkligen inget menat verkar det som, han finns fortfarande vid min sida, vi är starkare än någonsin tillsammans, det måste svida ganska så ordentligt ? och att han fortfarande är tillsammans med mig, hur kan han vara det, jag som är så hemsk =) men det finns inget som kan sära på oss, så ni kan ju gärna få fortsätta försöka om ni vill =) om ni känner att ni fortfarande får ut något utav det, men vad det är kommer alltid för mig att vara en gåta,

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Vi=)

2008-11-04 / 21:33:53


Svårt att överträffa denna dag, kan lugnt säga att denna dag är den absolut den lyckligaste dagen i våra liv. Kommer alltid att älska dig från djupet av mitt hjärta ändå in i benmärgen =)

R.I.P mormor R.I.P

2008-11-04 / 19:56:27


jag vill ha tillbaka min mormor, kan inte stoppas alla tårar som rinner, är som värsta kranen som inte vill kunna stängas av, saknaden gör så ont, den finns ju där hela tiden, den vill aldrig försvinna. har fortfarande inte fattat att hon är borta för alltid, det får hon inte vara, vill inte, var på begravningen, men det var något som inte stämde där, det var inte min mormor. när jag tog farväl av henne på sjukhuset, när hon redan hade vandrat vidare, hon låg ju där så lugnt, det såg ut som om hon bara sov, det var så fint i rummet, det är något jag aldrig kommer att kunna tacka personalen på sjukhuset nog för, hur otroligt fint dom hade gjort det för henne, hon hade inte ont längre, hon var så fin när hon låg där, hon gillar lapptäcken, hon hade ett så fint lapptäcke på sig, lugnet i det rummet var kusligt, den känslan som fördes över en var totalt lugn och ro, inga bekymmer, enda problemet var att det var min mormor som låg där, hon sov ju bara, vill ju så gärna kunna gå och hälsa på henne på hemmet, även om hon var sjuk så fanns hon ju där. det känns inte som att det är sant, kan inte bli kvitt den känslan, hon har uppenbarats i två drömmar tror jag det är, när hon var där var hon precis som vanligt, innan hon blev sjuk, hon hade ett så stort fint äkta leende, hon var så fin, min mormor innan sjukdommen tog över, så var hon alltid så fin med sina kjolar och blusar och klackskor, så fin var hon i drömmarna, hon log så stort, och skrattade hela tiden, hon var glad åt allt, men det var ju i drömmarna, saknar henne så otroligt att jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara gå och gräva ner mig, men vad hjälper det henne. måste vara stark utåt mot min omgivning, men nu brast det, tårarna bara rinner, finns ingen hejd på dom. behöver nått/någon som kan få mig på bättre humör, iaf glad, snart 1 år sedan hon gick vidare, helt sanslöst avd tiden går, känns absolut inte som ett år. får inte bort känslan att nej men det är inte sant, det gäller inte min mormor, känns som om jag skiter iallt och alla just nu, vill bara få träffa min mormor igen.

billig

2008-11-04 / 16:05:15

primat sak

2008-11-04 / 15:54:21
blir inte klok på en del, att folk inte har vanligt folkvett, kommer instamplandes i klassrummet en sisådär 45 minuter för sen, med musik på hög volym i öron, inte avstängd eller så, nej då. sedan när man säger åt honom att han kanske skulle ta och komma itid så får man kommentaren att du är inte kompis med mig så prata inte med mig, störs klassen av mig så får dom säga det, men nu är det så att vi går visst i samma klass som honom vi med, vilket han mycket väl vet, för han har frågat när vi har börjat ett par gånger, fine det är väl inga problem, om man pratar på ett normalt sätt och inte bara slänger ur sig ÖHH NÄR BÖRJAR VI? vem pratar så, sedan så en annan gång så står han i dörren och pratar med en annan primat sak, klassrummet är fullt utav oss som enligt honom inte går i hans klass, läraren står och försöker ha lektion, han vänder sig om och lika primat artat slänger ur sig ÖHH NÄR HAR VI LUNCH läraren blir ju så chockad utav den frågan, kanske ska tillläggas att vi kanske haft lektion en halvtimme 45 minuter max, och vi började 8.30, så läraren säger typ atrt ja inte än i alla fall, då vänder han sig bara till kompisen och säger ÖHH RING MIG SNART SÅ KOMMER JAG jaja fattar dock inte hur många chanser en människa kan få, denna linje/utbildning ör helt frivillig att gå, men jag har den känslan av att han tror att det är gymnasiet eller något liknande =) jaja min sallad kallnar så jag kanske borde ängna mig den en tanke och tugga kanske.

tack så mycket

2008-11-03 / 14:57:53


jag är sårad =S gör ont i mitt kalla lilla hjärta, bråkar gör alla, men trodde man var kompisar ändå? jag är inte empatilös, det är något av det sista jag är, jag kommer ändå finnas för dig, vazre sig du vill det eller inte =) vi är nog ganska så lika ändå,

Respekt

2008-11-03 / 14:31:45
Blås dina polare hela du gjorde min dag, har ju saknat dig, lider verkligen med dig, så länge vi har varandra så tror jag nog att vi kan kämpa oss igenom vardagen, jag kommer alltid att finnas här för dig om du skulle behöva prata ut eller bara vill ha sällskap =) tänk att man kan hitta folk som är så lik en själv, tror nog att vi tänker ganska så likt, lite små samma funderingar och värederingar. men det känns som att jag kan bolla allt med dig. ibland kan det behövas att ha någon annan än sin eventuella partner att få bolla problem, tankar eller vad som helst med. sen är du bra go, hoopas att det kan fortsätta så, att vi inte tappat varandra. allmän respekt gentemot ens medmänniskor antog jag att man ganska så självklart att man hade lärt sig att det var en glasklar sak, men tydligen inte för alla, att komma in drumlandes ca 30 minuter efter att en lektion har börjat, och han hörs ju, den nonchalanta typen verkar inte bry sig om någon som helst annan än sig själv, men detta är en självvald utbildning, då kan man inte bara komma och gå som man själv känner för, och man frågar inte en person om tex när lektionen börjar med ett "ÖHH NÄR BÖRJAR VI" men men det skulle vara så lätt att bara strunt i denna människa, men när han kommer inramlandes så störs ju alla opch man tappar all komcentration man hade innan =S. men jag ska inte låta mig störas av honom, vi är bättre än så =)

varför?

2008-11-02 / 20:06:39
 

att folk inte vet att man faktiskt kan såra andra enbart med ord. varför är det så svårt att förstå? tack vara dina idiotiska ord och osanningar så har jag inget till övers för dig, men du tror väl fortfarande att du får göra så som du behagar när du behagar det. man ska aldrig säga att man hatar en person, för det är väldigt starka ord, jag är inte långt ifrån just nu känns det som. vet inte om jag skulle klara av om jag nu skulle lyckas hamna där? är jag mogen för det, fast det är ju väldigt lätt att vara efterklok. men det smom händer det händer, får väl göra det bästa utav situationen som är möjligt. hur vet man att man har valt rätt person att leva med? hur ska det perfekta äktenskapet se ut, finns ett perfekt äktenskap? det tror inte jag ett dugg på, om man nu har ett perfekt äktenskap bråkar man aldrig då? tror inte att man mår bra som människa om man aldrig bråkar, då går man ju bara runt och samlar på en fullt med saker, tills det tillslut exploderar ur en, vilket kan ha ganska så förödande krafter, men om man nu hade bråkat så hade man fått ur sig lite om pö och pö, istället för allt på en gång, som man sedan får ångra. dags för skola i morgon igen, känns faktiskt väldigt kul. dags för APU snart, med andra ord snart dags för praktik =) ska bli spännande, känns lite i magen, sen om det är för att jag är nervös eller om det är magträöningen som börjar kännas nu, det vet jag inte =)

ibland förstå ...

2008-11-02 / 13:20:26
varför ska det alltid vara så svårt att få även dom närmsta att förstå att dom måste backa, ta det lugnt
och att man inte kläcker ur sig vad som helst.
det finns ju en del människor som jag är väldigt tacksam att ha i mitt liv,
dom kan jag verkligen berätta hur jag mår på riktigt utan att behöva skämmas=)
med dom kan jag ha som sällskap när jag mår som sämst, dom tycker inte att man är dåligare människa för det.
förstår inte att jag fortfarande har dessa tankar, tycker att dom borde vara så pass förträngda att dom inte borde finnas kvar i min tankverksamhet längre =)
men dom har ju ändrats, hur jag tänker, nu är det mer att jag tycker synd om människan, sen att jag inte kan göra så mycket åt saken,
men jag är glad åt att jag har den familj som jag har, låter kanske som en klyscha och att jag inte kan ha något belägg för det, men ju äldre jag har blivit ju mer jag uppskattar jag min familj, hoppas bara att dom vet hur mycket dom verkligen betyder för mig och att jag finns där för dom,
det räknas väl som dagens insikt =)

ibland förstår jag verkligen inte vart folk får allt ifrån, hur kan man bra göra sig en egen sanning utav en sak utan att
man vet ett enda skvatt om saken?
vad er den personen den rätten att hänga ut mig så?
det måste man ha ett tråkigt liv om man börjar anta en massa saker som man inte ens vet om det är sant eller ej.
det fick min familj att misstro mig, att jag medvetet skulle undanhålla dom sådan information,
och dig som jag inte ens pratar med, du som inte ens kom på mitt bröllop.
tycker synd om dig som måstte hitta på saker, varför frågade du inte mig själv om saken? vågade du inte?
istället går du till min lillasyster och gör henne orolig, trodde du hade mer i huvudet, men tydligen inte.
det var mycket lågt gjort iaf, då vet vi vad du går för.